Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Bibliotheek zoekt twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

PURMEREND - De Bibliotheek richt zich op leesbevordering, leesplezier en ontwikkeling van mensen. Met 35.000 leden, bijna een half miljoen bezoekers en 700.000 uitleningen is de Bibliotheek een zeer druk bezochte culturele instelling.

De Raad van Toezicht is de werkgever, toezichthouder en adviseur van de directeur/bestuurder. De betrokkenheid, de expertise en het netwerk van de leden dragen bij aan de verder ontwikkeling van De Bibliotheek. Voor deze raad worden twee nieuwe leden gezocht met het volgende profiel:Affiniteit met de Openbare Bibliotheek en de ontwikkelingen op dit gebied.

Wonend in het werkgebied (Beemster, Edam-Volendam, Purmerend, Landsmeer)Specifieke deskundigheid op het gebied van onderwijs of financiënBeschikkend over een goed netwerk binnen het eigen expertise gebied

De Raad vergadert circa vier keer per jaar. De leden ontvangen een jaarlijkse vergoeding voor hun diensten.

Belangstellenden kunnen informatie opvragen bij de voorzitter van de Raad, mevrouw L.M.J Sterenborg-Pinxt via lea.sterenborg@stercom.nl of bij de directeur, de heer Bergfeld via fbergfeld@bibliotheekwaterland.nl. Reageren kan tot maandag 7 oktober.

Voor meer informatie kijk op www.bibliotheekwaterland.nl/rvt