Deelnemers kunnen de uitdaging zo groot maken als ze zelf willen.
Deelnemers kunnen de uitdaging zo groot maken als ze zelf willen. (Foto: Pixabay)

Start 2020 sportief met Zwem4daagse

PURMEREND - WZ&PC organiseert voor het negende achtereenvolgende jaar de Zwem4daagse. Deze is van donderdag 2 tot en met zondag 5 januari. De vereniging hoopt dat meer mensen dan voorgaande jaren deze dagen het water induiken om 2020 op sportieve wijze te beginnen.

Van donderdag 2 tot en met zondag 5 januari voor iedereen

Secretaris Hilly Boldewijn: "Zwemmen verleer je nooit, maar om bij te blijven moet je het regelmatig bijhouden. En de vierdaagse is een prima gelegenheid om dat te doen. Het grote voordeel is dat deelnemers de uitdaging zo groot kunnen maken als ze zelf willen, want ze kunnen kiezen tussen 250, 500 of 1.000 meter zwemmen."

De starttijd is op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 januari is tussen 18.00 en 19.15 uur. Op zondag 5 januari kan men tussen 16.00 en 17.15 uur het water in. Je hebt geen 2 uur nodig voor de te zwemmen afstand. Mocht je 1x niet kunnen komen dan valt er volgens Hilly Boldewijn best wel iets te regelen. Deelnemers die het volbrengen krijgen een medaille. De organiserende vereniging zorgt voor de gezellige aankleding met muziek.

Aan belangstellende kinderen het verzoek om vooral de ouders mee te nemen, want zwemmen is voor iedereen. En wat is er leuker dan met je kind(eren) aan de Zwem4daagse mee te doen!

Kijk op de website

Verdere info is te vinden op de website www.wzpc.nl Hier kunnen deelnemers zich ook inschrijven en meteen betalen. Betalen is ook via pin in de zwembadhal mogelijk. Boldewijn tot slot: "Maar vooraf is prettiger en makkelijker."

Een mail sturen kan ook naar waterpolo@wzpc.nl