De sfeer op de BeursVloer is altijd informeel en dynamisch.
De sfeer op de BeursVloer is altijd informeel en dynamisch. (Foto: Els Broers)

Veel matches op de BeursVloer

Vervolg van voorpagina

Agnes Bak dat ik ons meteen heb aangemeld. En niet zonder succes, want samen met onze directeur vestigingen Cees Essen vonden we het fantastisch dat we zoveel instanties van dienst hebben kunnen zijn", vertelt Jurjen Groenhart.

Het helpen van maatschappelijke organisaties zit volgens hem in het dna van Groenhart. "We zoeken altijd naar lokale initiatieven en vooral nu de overheid steeds meer subsidiekranen dicht draait, vinden we dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Wat mij ook zo positief stemde is dat de BeursVloer weliswaar compact en informeel is, maar waar een enorme hoge dynamiek aanwezig is. Ook om die reden zijn we er weer graag bij. Onze hulp varieert van het uitlenen van bijvoorbeeld steigers tot het bedrukken van kleding en op die manier hebben we onder meer Cultuurhuis Wherelant, de kanovereniging in Edam en Ruitersportvereniging Zunderdorp kunnen helpen", aldus Jurjen Groenhart tot slot

De BeursVloer is op donderdag 21 november van 15.00 tot 17.30 uur. De gemaakte matches worden officieel door een team van notarissen voor akkoord bevonden en getekend.