Riante bekerzege voor ZVVO Sandow

PURMEREND - ZVVO Sandow beleefde een prima start van het seizoen. Voor de beker wonnen de Purmerenders met 7-2 van topklasser Zwaag.

Sandow begon als gebruikelijk zeer aanvallend en Dennis Pals opende na acht minuten de score. Zwaag counterde echter naar de 1-1. Aanwinst Niall Raben (overgekomen van Marlène) bracht de score met twee fraaie treffers op 3-1, waarna Donny Gerver de ruststand 4-1 op het bord bracht.

Onoplettend

In de tweede helft verhoogde Laurens Deelen na een goed uitgevoerde counter op assist van Dylano Schep de voorsprong naar 5-1, maar door een moment van onoplettendheid scoorden de Westfriezen hun tweede treffer.

Daar bleef het ook bij en Sandow liep met doelpunten van Dennis Pal en de van Os Lucitanos overgekomen Bilal el Yaakoubi verder uit naar de 7-2 eindstand.

Competitie

Sandow bekert verder en begint volgende week vrijdag aan de competitie in de hoofdklasse. De ploeg speelt om 20:55 uur in de Volendamse sporthal Opperdam tegen ZVV Volendam 3.