Robert (links) en Jeroen Jonk (tweede van rechts) met PRO-voorzitter Marije Sliphorst en secretaris Marco Dekker.
Robert (links) en Jeroen Jonk (tweede van rechts) met PRO-voorzitter Marije Sliphorst en secretaris Marco Dekker. (Foto: Rolf Rijken)

Geld PRO Ondernemersprijs naar ouderen

PURMEREND - Bert Jonk Autoverhuur laat een nog nader aan te wijzen oudereninstelling profiteren van het feit dat ze de PRO Ondernemersprijs 2018 hebben binnen gesleept.

De geldprijs van € 1.500,- werd vorige week, tijdens de recente PRO Biznizbar in De Bonte Koe, door PRO-secretaris Marco Dekker uitgereikt aan beide broers. Geheel volgens het protocol zal het geld beschikbaar worden gesteld aan een goed doel. De gebroeders, die het bedrag onmiddellijk verdubbelden, maakten bekend dat dit sowieso een ouderenproject in Purmerend zal worden.

"We hebben diverse mensen gesproken. Zij hebben ons op goede ideeën gebracht, maar we willen ons nog even beraden. Ik denk dat we ergens volgende week wel weten naar welk huis of instelling we de € 3.000,- gaan overmaken", geeft Jeroen Jonk een schot voor de boeg.

Bert Jonk Autoverhuur heeft vestigingen op de Baanstee in Purmerend, Zwaag, Zaandam en in Oude Meer, nabij Schiphol. Het wagenpark telt ongeveer 180 auto's. Robert Jonk is verantwoordelijk de inkoop en dagelijkse gang van zaken. Jeroen daarentegen doet de planning en het totale wagenpark.

De PRO is bezig met de voorbereidingen voor de Ondernemersprijs 2019, die opnieuw in verschillende categorieën wordt uitgereikt. De vereniging doet dan ook een oproep: welke ondernemer heeft dit jaar iets bijzonders gedaan of heeft innoverende activiteiten ondernomen.

Laat het weten door een mail te sturen naar secretariaat@pro-site.nl