Jeroen Spitzenberger speelt de hoofdrol.
Jeroen Spitzenberger speelt de hoofdrol. (Cover: aangeleverd))

Win hét boek bij de serie Stanley H.

REGIO - Zelden werd een crimineel van zoveel misdaden verdacht en voor zo weinig veroordeeld als Stanley Hillis. De populaire tv-serie Stanley H., die sinds vorige week op zondagavond op televisie is te volgen, is geïnspireerd op dit indringende boek, Stanley Hillis, van Denise Mosbach.

Voor de lezers van het Purmerends Nieuwsblad is een exemplaar van het door Nieuw Amsterdam uitgegeven boek te winnen. Wat moet je doen? Stuur een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl

In de biografie over een kopstuk uit de Amsterdamse onderwereld reconstrueert Mosbach zijn leven op fenomenale wijze. Stanley Marshall Hillis was een bekend crimineel. Hij werd vooral bekend door zijn ontsnappingen uit de Bijlmerbajes en de Scheveningse gevangenis. Ooit baarde hij opzien door in het tv-programma van Sonja Barend te verschijnen. Politie en justitie stonden erbij en keken ernaar.

Tim Oliehoek

Wil je het hele verhaal over Stanley Hillis weten? Lees dit boek! Stanley H. is gemaakt door regisseur Tim Oliehoek, de hoofdrol wordt gespeeld door Jeroen Spitzenberger.

Het boek is in de winkel te koop en kost € 20,-.