supporters of AZ Alkmaar
supporters of AZ Alkmaar (Foto: Ed van de Pol)

Ga het avontuur aan in De Klimvallei of Klimpark Streekbos

ALKMAAR - Wat is er leuker dan de vakantie te beginnen met een bezoek aan het gezellige foodtruck festival Alkmaar SMULT? Voor de vijfde editie die dit jaar plaatsvindt op 20, 21 en 22 juli heeft de organisatie weer voor de mooiste foodtrucks gezorgd met de lekkerste gerechten. Iedere dag van 13:00 tot 23:00 uur kunnen bezoekers op de Noorderkade.

We streven er naar om zo'n breed mogelijk ­assortiment food/foodtrucks aan te bieden en ook dit jaar zijn we daar wederom in geslaagd. Zo komt onder andere het grootste mobiele spit van Europa wat garant staat voor veel bekijks en spektakel. Van vis tot vlees, van Zuid Amerikaans tot Aziatisch, er is voor een elk wat wils. Ook zijn er dit jaar meer vegetarische foodtrucks aanwezig.

Cocktail

Naast al dit lekkere eten hoort natuurlijk ook een drankje. Ook dit jaar kunt u naast een biertje, wijntje of frisje genieten van een over­heerlijk Leffe biertje getapt vanuit de Leffe truck. Of gaat u toch voor een cocktail of een sangria? Ook deze keer is er voor de kleintste onder ons weer van alles te doen. Het team van Kiddies en Kosteluk vermaken tussen 13:00 en 19:00 uur de kids. In een afgesloten area worden ze geschminckt, zijn er springkussens en nog tal van andere activiteiten zodat de ouders kunnen genieten van al dat lekkers terwijl de kinderen zich ook prima ver­maken!Eveligen isquos porestis incitatur, optataspid et officia.