Afbeelding
(Foto: )

We gaan iets leuks doen!

REGIO – Wie in Noord-Holland woont, mag zichzelf een geluksvogel noemen. We hebben strand, duinen, schitterende natuur, schilderachtige dorpjes en bruisende steden. Of je nu het liefst in alle rust uitwaait op het strand, meedoet aan een hardloopwedstrijd of gezellig met je vrienden een festival bezoekt. De hele regio bulkt van de evenementen en die vind je op één website: www.dagjeuitinderegio.nl.

Eindelijk één website waar je alle uitjes uit de hele regio vindt. Dat is goed nieuws voor iedereen die wakker wordt met het idee: we gaan iets leuks doen vandaag, morgen of over drie weken! Zo zou je bijvoorbeeld 1 of 2 juni naar Kaeskoppenstad kunnen gaan; ga je zomaar op avontuur in Alkmaar tijdens de Gouden Eeuw. Of bezoek tussen 10 en 19 augustus de kermis in Hoorn, al jaren een van de grootste kermissen van Nederland. In Waterland kun je 26 mei meedoen aan Happen & Tappen, een culinaire fietstocht door zeven pittoreske dorpjes. Zo trap je die ingenomen calorieën er meteen weer af! In heel Noord-Holland van alles te beleven. Kijk op dagjeuitinderegio.nl, deel de activiteit met al je vrienden en voor je het weet heb je een dag om nooit te vergeten.

Activiteit delen

Organiseer je zelf een rommelmarkt, fietstocht, concert of muziekfestival en ontbreekt jouw evenement nog op de website? Laat het ons en alle lezers van dagjeuitinderegio.nl weten. Via de button 'Activiteit delen' lever je zelf een tekst en foto aan en wij zorgen ervoor dat het op de website verschijnt. Bovendien worden de leukste uitjes gepubliceerd in een van de kranten van Rodi Media.