Bram viert verjaardag met aanbiedingen waarin 60 de boventoon voert

PURMEREND - Bram van Bram Mannenmode is vandaag, donderdag 21 november, op de kop af 60 jaar geworden. En wie jarig is trakteert, zo luidt de huisregel bij de herenmodezaak aan de Kaasmarkt 7 in Purmerend.

Om het te vieren stelt Bram de klanten een riante korting in het vooruitzicht; van vandaag tot en met zondag 24 november laat hij de prijs van heel veel artikelen met liefst 60% kelderen of zijn de prijzen met € 60,- verlaagd of heeft hij van de prijs € 60,- gemaakt. Dat betekent drie keer heel veel voordeel.

Vanwege zijn verjaardag is er nog een extra actie. Degenen die binnen zijn, kunnen hun naam invullen op de cadeaulijst. Wie weet win je ook nog een van de 60 mooie prijzen, waaronder een waardebon van Bram Mannenmode of een dinerbon van restaurant By Bardot. Dat is nog niet alles, want bij een aankoop krijg je ook een waardebon van € 60,-, die je de hele maand december kan inleveren. Aanstaande zaterdag is in de winkel iemand van Pig & Hen aanwezig om een door de klant zelf gestylde armband op maat te maken. Verder vertelt een medewerker van Laccio over de handgemaakte schoenen van dit Italiaanse schoenenmerk.