Een opwindende musical over moeilijke thema's als doodgaan en liefde.
Een opwindende musical over moeilijke thema's als doodgaan en liefde. (Foto: Aangeleverd)

Musical Pijnstillers naar boek van Carry Slee

BEVERWIJK - Na Afblijven, Spijt en Razend maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema's als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Het gaat over de jonge tiener Casper

Pijnstillers gaat over de jonge tiener Casper. Zijn moeder heeft hem alleen opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien... Op een dag krijgt de moeder Casper het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden.

Leven op z'n kop

Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener op z'n kop. En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. Dat Casper vlinders in zijn buik heeft van haar maakt het er niet eenvoudiger op.

Kaarten reserveren

Kaarten à € 19,50 voor vrijdag 3 januari om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.