Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Leestafel voor senioren in Beverwijk

BEVERWIJK - Houdt u van lezen en gezelligheid? Er zijn aan onze leestafels nog enkele plekjes vrij. In Nieuw Akerendam en Buurtwinkel De Schans in Beverwijk komen elke week enthousiaste senioren rond de Lonkende Leestafel bijeen om samen boeken te lezen, te praten over boeken en herinneringen te delen.

De Lonkende Leestafel is informeel en ontspannend, maar zorgt er tegelijk voor dat u uw leesvaardigheid en leesplezier behoudt.
Een goed voorbereide vrijwilliger van Bibliotheek IJmond Noord zoekt wekelijks de materialen uit die nodig zijn. De vrijwilliger leest een prikkelende column, een mooi gedicht of een humoristisch kort verhaal voor. Als u wilt, kunt u daarover met elkaar in gesprek gaan. Of u kiest ervoor om gewoon lekker te luisteren. Zelf kunt u ook materialen aandragen om samen te bekijken en te bespreken. Zoals favoriete boeken, krantenberichten en/of foto's of prenten. Dit alles onder het genot van een gratis lekker kopje koffie of thee.

Lijkt het u leuk om een keer aan te schuiven bij de Lonkende Leestafel in Nieuw Akerendam? Kom dan op vrijdagen van 9.30 tot 11.00 uur naar de Meester van Lingenlaan 2 in Beverwijk. Schuift u liever aan in Buurtwinkel De Schans? Daar bent u van harte welkom op dinsdagen van 14.00 tot 15.30 uur. Adres: Schans 2 in Beverwijk. Meedoen is gratis. Voor meer informatie mailt u Marcia: lonkendeleestafel@obijmond.nl.