Repetitie toneelvereniging LOL.
Repetitie toneelvereniging LOL. (Foto: aangeleverd)

Champagne, klompen en Nana

HEERHUGOWAARD - Een nieuw jaar betekent dat Lol weer bezig is met de repetitie van een nieuw blijspel, getiteld 'Champagne, klompen en Nana'.
De tekst begint er goed in te zitten en een ieder weet zijn plaats op het toneel. "We liggen op schema voor de uitvoeringen in februari en hopen ook dit jaar weer vele bezoekers welkom te heten", aldus een woordvoerder.

Het stuk speelt zich af in de lobby van het sjieke hotel 'De Wijde Blick'. Het hotel is net in handen gekomen van een nieuwe eigenaar en een van de gasten zet duidelijk zijn stempel op het dagelijks gebeuren. Samen met het bijzondere personeel en een aantal zeer diverse gasten zorgt dit voor veel hilariteit. Trouwens: wat doen die klompen in de sauna? Toeneel vereniging LOL ziet de bezoekers graag terug op een van de uitvoeringen. Deze vinden plaats in Dorpshuis het 't Zwaantje, Kerkweg 2 1704 DG Veenhuizen (gemeente Heerhugowaard). De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 1 februari 20.00 uur, zondag 2 februari 14.30 uur, vrijdag 7 februari om 20.00 uur, zaterdag 8 februari 20.00 uur. Kaarten reserveren is mogelijk bij Alie Appel via 0226-351417.