Kom dansen bij Dansschool Cuba te Llama.
Kom dansen bij Dansschool Cuba te Llama. (Foto: aangeleverd)

Gratis proeflessen Dansschool Cuba te Llama

(Advertorial)

ALKMAAR - Een goed moment om swingend het jaar te beginnen, want bij Dansschool Cuba te Llama staat zondag 12 januari de open dag met gratis proeflessen op het programma!

Kom meedoen met een proefles Cubaanse Salsa, Bachata of Rueda de Casino. Dè gelegenheid om de authentieke Cubaanse Salsa zelf te proberen. De open dag wordt zondag van 15.00 tot 18.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer gehouden. Ben je verhinderd maar wil je toch een proefles doen? Mogelijkheden genoeg. In Wijkcentrum Daalmeer staat maandag 13 januari van 19.00 tot 20.00 uur, dinsdag 14 januari van 21.15 tot 22.15 uur en woensdag 15 januari van 19.00 tot 20.00 uur Cubaanse Salsa Beginners op de rol. De les Salsa Solo Beginners in de Sociëteit, Alkmaar-C wordt dinsdag 14 januari van 15.00 tot 16.00 uur gehouden.

Dansen met passie

De lessen Bachata Beginners vinden plaats in Wijkcentrum Daalmeer op donderdag 16 januari van 19.00 tot 20.00 uur. Ervaren Salsadansers die een proefles willen volgen in een semi/gevorderden groep, kunnen contact opnemen met het secretariaat. Dansen met passie bij dé Cubaanse dansschool van Noord-Holland.

Bij Dansschool Cuba te Llama leer je dansen op zijn Cubaans, met passie en plezier. En natuurlijk op de originele Cubaanse muziek. Bij de Cubaanse manier draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba. De lessen bij Cuba te Llama zijn een waar genot voor iedereen vanwege de gepassioneerde en professionele leraar Alberto Sanchez Montejo. Alberto komt uit Santiago de Cuba; hij heeft een klassieke dansopleiding gevolgd in Cuba.

Tot dans! www.dansschoolcubatellama.nl. info@dansschoolcubatellama.nl