4 dagen Duitsland in hotel Mercure Bad Dürkheim.
4 dagen Duitsland in hotel Mercure Bad Dürkheim. (Foto: aangeleverd)

4 dagen hotel Mercure Bad Dürkheim

V.a. € 169,- p.p. inclusief overnachtingen o.b.v. halfpension

Bad Dürkheim ligt aan de 85 km lange Deutsche Weinstraße. Een mooie route door gevarieerd landschap met talrijke burchten en kastelen, restanten van Romeinse nederzettingen, soms van meer dan 1.000 jaar oude steden en wijndorpen, vele romantische hoekjes, musea en ontelbare wijngaarden.

Even buiten Bad Dürkheim ligt de Hardenburg, een van de imposantste burchten van de Pfalz. De Limburg is het mooiste openluchttheater van de stad en in dit klooster bewaarden de Benedictijner monniken 30 jaar lang de kroonjuwelen, de grootste schat van het Duitse rijk. Midden tussen de wijngaarden ligt de ruïne van de 2000 jaar oude Romeinse villa Weilberg in stadsdeel Ungstein. Al in de Middeleeuwen was dit een bekende plek voor wijn.

Hotel Mercure Bad Dürkheim is al jaren één van de bekendste hotels in de regio. Naast het hotel ligt een openbaar zwemcomplex met binnen- en buitenzwembad. De entree is inclusief en er is een directe verbinding. De uitstekende keuken maakt de vakantie compleet.

Inbegrepen: 3 overnachtingen in hotel Mercure Bad Dürkheim. Dagelijks ontbijtbuffet en dinerbuffet. Reisperiode: 13 januari t/m 21 december 2020. Deze aanbieding is te boeken t/m 11 februari 2020. Aankomst dagelijks. De prijs is een vanaf-prijs p.p. o.b.v. 2 personen per kamer. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 15,- reserveringskosten per boeking. Verlenging is mogelijk.

Meer informatie/boeken

Kijk voor meer informatie en om te boeken op www.tui.nl/rodi, bel met TUI 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs in een TUI winkel in de buurt.

SGR- en ANVR-voorwaarden zijn van toepassing.

De prachtige omgeving.