Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zullen we dit samen laten bouwen?

(Advertorial)

LANGEDIJK - Goed nieuws voor bedrijven, starters en zzp'ers in de regio. Voor hen komt nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar op het bedrijvenpark Breekland te Oudkarspel in de gemeente Langedijk. Na Hoorn, Purmerend, Heiloo, Velsen, Wormerveer en Nibbixwoud is nu ook op Breekland een perceel gereserveerd voor het realiseren van 18 duurzame bedrijfsunits.

Een basis bedrijfsunit is circa 40 m2 b.v.o. De unit is uit te breiden met een verdiepingsvloer van circa 40 m2 b.v.o. Ook is het mogelijk om twee units te combineren waardoor een totale oppervlakte van circa 160 m2 b.v.o. realiseerbaar is. Standaard zijn de units voorzien van een aansluiting voor water en elektra. Bij oplevering beschikt het pand over een wandcontactaansluiting, ledverlichting, brievenbus en een gemeenschappelijke reclamezuil. Als extra's wordt er o.a. een elektrische overheaddeur en/of zonnepanelen aangeboden.

BreeklandBedrijvenpark

Breekland ligt ten westen van het mooie Noord-Hollandse dorp Oudkarspel en onderscheidt zich van andere bedrijventerreinen door de stijlvolle inrichting en ruime opzet met veel aandacht voor water en groen. Het ontwerp is gemaakt door ME-2 architecten en de constructieve verantwoordelijkheid is in goede handen bij Oud Bouwconstructies. De aannemer Reno Projecten bouwt woningen in de stijl van de zeer bekende Nederlandse ontwerper Piet Boon en vele bedrijfspanden.

Verkoop

De verkoop is in handen van Bregman Bedrijfsmakelaars uit Alkmaar. In overleg met Bregman Bedrijfsmakelaars kunnen kopers de oppervlakte en samenstelling van de unit kiezen. Meer informatie vindt u op onze website www.bedrijfsunits.nl