Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Cholesterol-check bij Drogisterij Veul

(Advertorial)

ALKMAAR - De komende weken staan geheel in het teken van uw gezondheid bij Drogisterij Veul.Daarom kunt u op donderdag 16 januari, vrijdag 17 januari en dinsdag 11 februari bij DA Drogisterij Veul checken hoe het met uw cholesterol zit.

Kom voor de gratis cholesterol-check naar DA-Drogist

Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar een hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten. Uw DA-drogist geeft u daarom de mogelijkheid uw cholesterol te checken. U ontdekt binnen enkele minuten of uw cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft uw cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten! Op basis van de meting krijgt u een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties. Als we mensen met een verhoogd cholesterol tijdig opsporen, kunnen we onnodige gezondheidsrisico's voorkomen.

Op basis van de meting krijgt u een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties

Afhankelijk van de uitslag, krijgt u na de meting een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgstappen. Met aanpassingen in de voeding, meer bewegen en stoppen met roken kunt u namelijk stappen maken om het risico op hart- en vaatziekten verlagen. De DA-drogist ondersteunt daar graag bij.

Arkopharma

De cholesterolmetingen worden gesponsord door Arkopharma en zijn op donderdag 16 januari en vrijdag 24 januari op de Laat (Laat 193 Alkmaar, 072-5120939), vrijdag 17 januari en dinsdag 11 februari in de Mare (Europaboulevard 160-164, Alkmaar, 072-5619523). Maak een afspraak: vol=vol!