Voor vragen is bibliotheek Kennemerwaard goed te bereiken.
Voor vragen is bibliotheek Kennemerwaard goed te bereiken. (Foto: Pexels.com)

Maatregelen Bibliotheek Kennemerwaard vanwege coronavirus

REGIO - De impact van Coronavirus, de maatregelen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid raken ook de bibliotheek. Een woordvoerdder: "Wij vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus."

Maak vooral gebruik van de digitale dienstverlening


We vragen onze bezoekers die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben om niet naar de bibliotheek te komen en de richtlijnen van het RIVM te volgen. Maak gebruik van onze digitale dienstverlening." Alle activiteiten in alle vestigingen, die gepland staan tot woensdag 1 april, zijn geannuleerd. Wie een ticket heeft gekocht, krijg zijn geld terug. Om het aantal contactmomenten te beperken worden de vestigingen zoveel mogelijk ingericht op zelfbediening. Dit betekent dat er minimaal personeel aanwezig is.

Openstelling vestigingen

Bibliotheken met low-service (opening met behulp van vrijwilligers) sluiten op de zaterdag. Dit geldt voor de vestigingen in Alkmaar Oudorp, Schoorl en De Rijp. De vestiging in Egmond sluit per direct in overleg met de Prins Hendrikstichting. De vestiging in Alkmaar Overdie sluit per direct in overleg met het Wijkcentrum Overdie. De vestiging in Schoorl sluit per direct in overleg met de Blinkerd.

Vragen?

Bibliotheek Kennemerwaard is goed te bereiken via klantenservice@bknw.nl. Of telefonisch via 072 – 515 66 44. Kijk voor meer informatie op www.bknw.nl/coronavirus.