The Bluebettes bestaat uit Anna Hoekstra (drum en zang), Chantal de Haan (basgitaar en zang), Arlette Swartjes (zang, showmaster en acrobatiek), Esther Groenenberg (toetsen en zang) en Geraldine Swartjes (gitaar en zang).
The Bluebettes bestaat uit Anna Hoekstra (drum en zang), Chantal de Haan (basgitaar en zang), Arlette Swartjes (zang, showmaster en acrobatiek), Esther Groenenberg (toetsen en zang) en Geraldine Swartjes (gitaar en zang). (Foto: J. Kraaijvanger)

Win kaartjes voor The Bluebettes

DE RIJP - Zaterdag 1 februari komt de formatie The Bluebettes naar de Grote Kerk in De Rijp. Met de voorstelling 'Best of The sixties' brengt deze vrouwenband een ode aan de zestiger jaren. De vijfkoppige band brengt de hits van onder meer The Supremes, Aretha Franklin, The Ronettes en Nancy Sinatra tot leven.

Swingende vrouwenband brengt 'Best of the Sixties' in Grote Kerk in De Rijp

En gelukkig zijn ze ook een beetje (te) gek....Van elke voorstelling maken ze, met humor, een geweldige liveshow. Genoeg reden voor organisator Cartouche om ze uit te nodigen voor een optreden in De Rijp.

Behives, fingersnapping en hipshaking staan niet alleen in het woordenboek van The Bluebettes, ze zingen er ook naar. De turbulente jaren zestig brengen de vrouwen al jaren succesvol op de podia van de theaters. 'Best of the sixties' is alweer hun derde theaterprogramma. De muziek varieert van soul (Marvin Gaye) tot country (Tammy Wynette, Brenda Lee) en luchtige sixtiespop (The Supremes, The Monkees) tot stampende rock 'n roll (The Beatles en Chuck Berry). Het wordt een klein feestje, met als motto 'Love, peace and happiness'. Niet verkeerd tijdens deze saaie wintermaanden, toch?

De voorstelling start om 20.30 uur. Kaarten kosten €16,- en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl

Lezers maken kans op het winnen van 2 kaartjes. Heb je interesse? Ga dan naar de website www.rodi.nl/purmerend en laat daar je gegevens achter. Dat is voldoende om mee te dingen naar 2 kaartjes voor deze geweldig leuke muziekvoorstelling.