Keukenrenovatie: uw oude vertrouwde keuken weer als nieuw

REGIO - Biologisch voedsel, groene energie, verantwoorde kleding en cosmetica, duurzaam (ver)bouwen. We realiseren ons dat het lastig leven is tussen hoge afvalbergen. Ruilhandel sites en Marktplaats floreren, je kunt in elke stad zaken vinden waar je 2e hands-kleding of goederen kan aanschaffen. Logisch eigenlijk, waarom zou je iets weggooien wat nog goed is?

Keukenvernieuwer André van der Leek weet er alles van en heeft de oplossing voorhanden

Ook in de 'keukenbranche' is die ontwikkeling naar 'renovatie in plaats van nieuw' een trend. Keukenvernieuwer André van der Leek weet daar alles van. Hij is aangesloten bij De Keukenvernieuwers, de marktleiders op dit gebied. Van der Leek werkt vanuit Edam in de regio Waterland, Amsterdam Noord en Zaanstad.

Hij zegt: "Uw oude, vertrouwde keuken renoveren loont. Afvoer en leidingen liggen er al, het originele frame van een keuken is meestal prima te gebruiken, waardoor sloop en breekwerk tot een minimum is beperkt. Maar een keuken krijgt in korte tijd wel een compleet ander gezicht. Kijk maar eens wat er gebeurt als we de oude keukendeurtjes vervangen. Een nieuw werkblad doet ook wonderen!" Daarnaast kunnen we bestaande keukens met nieuwe delen uitbreiden of aanpassen.

Ook voor een volledig nieuwe keuken kunt u bij de Keukenvernieuwers terecht.

Kostenbesparend

André vervolgt: "Het spreekt vanzelf dat zo'n werkwijze kostenbesparend en duurzaam is. We gooien alleen het meest noodzakelijke weg. Toch is het resultaat geweldig: klanten geloven hun ogen niet als ze het resultaat zien. De referenties op onze site spreken wat dat betreft boekdelen!" André vervangt ook alle keukenapparatuur. "Een koelkast bijvoorbeeld die niet goed sluit is een gemene "energieslurper."

Maatwerk

De keukenfronten, meubelen en werkbladen die André levert, worden in Nederlandse fabrieken gemaakt. "De lijnen daarheen zijn kort, maatwerk is voor ons geen enkel probleem!"

De Keukenvernieuwers is een landelijk werkende organisatie en zijn CBW-erkend. U kunt André van der Leek bereiken op 06- 20 40 51 31 of per mail: andrevanderleek@dekeukenvernieuwers.nl.

En kijk voor inspiratie & referenties op de site www.dekeukenvernieuwers.nl.