Het team van Jo & Co voor de vernieuwde zaak.
Het team van Jo & Co voor de vernieuwde zaak. (Foto: aangeleverd)

Eetcafé Jo&Co in een nieuw jasje

PURMEREND - Op de Koemarkt in Purmerend heeft Eetcafé Jo&Co haar interieur compleet vernieuwd. De Franse bistro wordt sinds de zomer van 2018 gerund door eigenaren Marco Schreutelkamp en Jeroen de Wolf.

Menukaart is geïnspireerd op de Franse keuken, maar ook veel klassiekers

Eigenaren Schreutelkamp is de oorspronkelijke eigenaar van Jo&Co, verkocht het bedrijf in 2014 maar het begon weer te kriebelen. In 2018 keerde hij terug op het vertrouwde nest en sindsdien is hij weer hét gezicht van Jo&Co.

Na de overname vonden Marco en Jeroen het tijd om Jo&Co in een nieuw jasje te steken, dus ging het eetcafé begin januari tien dagen dicht. Op 17 januari hing de vlag uit bij de succesvolle heropening van Jo&Co en konden gasten het nieuwe interieur en de menukaart bewonderen.

Zuid-Europees

Vol trots stonden Marco, Jeroen en het team klaar voor de gasten in de vernieuwde 'eetkamer van Purmerend'. Het nieuwe interieur is geïnspireerd op Zuid-Europese invloeden, met een combinatie van warme kleuren, hout en mozaïektegels. In het oog springt de wijnmuur achter in de zaak, waar de wijnkaart wordt uitgelegd met soorten wijn, druif en smaak.

De menukaart van het eetcafé is geïnspireerd op de Franse keuken en je vindt er klassiekers zoals de allerlekkerste carpaccio, spareribs en tomatensoep. We verrassen je ook graag met bijzondere en seizoensgebonden gerechten en specials die buiten de kaart om worden aangeboden.

Eetcafé Jo&Co is 7 dagen per week geopend vanaf 17.00 uur en is te vinden op de Koemarkt 41-43 in Purmerend.