Afbeelding
Jeroen Otto Fotografie

Rock in de Kerk! terug in Berkhout

BERKHOUT - In juni 2018 stond Rock in de Kerk! in de Berkhouterkerk. Het was aan de vooravond van het ontstaan van Rock in de Kerk! Nu draaien ze hun tweede seizoen en komen ze terug. Op vrijdag 6 maart gaat het gebeuren en zullen oude tijden herleven met swingende, tijdloze, Engelstalige Rockmuziek. Na een eerste seizoen spelen is Rock in de Kerk! uitgegroeid tot een succesvolle, rollende 'rock' machine die vraagt om meer. Reden om de historische Berkhouterkerk aan de toerlijst toe te voegen.

Rock in de Kerk is een heel breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend. Dat van klein naar groter tot groots gaat met muziek van The Doors, Queen, Gun's N'Roses,

Voor ieder wat wils

Maar Rock in the Kerk! is meer. Want hoewel rock-muziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken en dat is de uitdaging die Rock in de Kerk graag aan gaat. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, de show wordt rustig opgebouwd en heeft voor iedereen wat wils!

Alles ademt muziek

Rock in de Kerk!, met Niels van der Gulik - zang, Jos Kolenberg – gitaar, Hein Nagelmaeker - bas, Erik Bogers - toetsen, Richard Heijerman - drums brengen een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek dat bij ieder optreden tot de laatste druppel wordt uitgewrongen. In al zijn eenvoud kant-en-klaar voor het voetlicht gebracht. Alles en iedereen ademt muziek!

Op vrijdag 6 maart in de Berkhouterkerk, Kerkebuurt 172 in Berkhout (net onder Hoorn), aanvang: 20.00 uur Entree: € 17,50. Kaarten via Ticketkantoor zie de website www.rockindekerk.nl