Verschillend maar toch ook gelijk.
Verschillend maar toch ook gelijk. Archiefbeeld

Gratis feest #VROUW op Vrouwendag

HEERHUGOWAARD - Vier je vrouw-zijn samen op Internationale Vrouwendag, zondag 8 maart in Wijkcentrum de Zon, Brandpunt 1 in Heerhugowaard. Er zijn verschillende workshops, er is muziek, je kunt samen eten of struinen over de braderie en nog veel meer. Er is vrije inloop vanaf 14.30 uur. Alle vrouwen zijn van harte uitgenodigd voor dit gratis feest, zij kunnen kosteloos deelnemen aan de workshops. Volg het #Vrouw-feest op Facebook en blijf op de hoogte van de actuele planning.

Meld de vrouw aan die volgens jou in het zonnetje gezet mag worden op Internationale Vrouwendag. Gewoon omdat ze geweldig is, blijft staan tijdens de storm, liefde en rust is, ze is wie ze is of om welke reden dan ook. Vier dit samen op het evenement '#Vrouw' in Wijkcentrum de Zon in Heerhugowaard. Meld jouw power-vrouw vooraf aan via christina.klaver@methhw.nl.

Workshops

Tijdens dit evenement verzorgen diverse organisaties en bedrijven workshops, waaronder MET Welzijn, Feminine Dance Flow, Bakkums Boetje, BijChristi, Ericka Flock, Geraldine Roos, Vrouwen Ontmoeten Vrouwen, Gastouderopvang De Kleine Blauwe Vlinder, Bibliotheek Kennemerwaard, MT Massage, Schrijvenswaard en Cindisch Kookplezier.

Het Vrouwenmonument

Vrouwen en Vrijheid. Om 13.30 uur wordt stilgestaan bij het Vrouwenmonument aan de Aletta Jacobstuin in Heerhugowaard. Daar worden alle vrouwen herdacht die vochten voor onze vrijheid. Vanaf 14.00 uur loopt de stoet, al verhalen delend, naar het evenement #Vrouw in Wijkcentrum de Zon.

Meer weten over het gratis feest of de herdenking? Kijk op www.methhw.nl, mail naar christina.klaver@methhw.nl of bel 06-39060673.