www.recreatievoetbal.nl
www.recreatievoetbal.nl Foto: (Logo: Aangeleverd)

Zaal: eerste zege voor CDV Holding

HEERHUGOWAARD - Op de zaalvoetballers van Gofilex blijft geen maat staan in de Rodi Media-Cup. Ook TOP moest eraan geloven: 9-1. Banosol blijft in het spoor van de koploper na de ruime 8-2 winst op Dicks Vage Kennissen. Het verschil tussen de nummers een en twee is nog steeds vier punten.

AKD Adviesgroep nam de derde plaats van Dicks Vage Kennissen over te nemen na een 5-2 overwinning op ERP360/Vobit. De Heertjes/Albinotrouwringen 3 liet niets heel van 4FUN (10-0) en blijft zo aan kop gaan in de D2 Cup. Ruben Harding had met vier doelpunten een belangrijk aandeel in de zege. Harm & Es Woningstoffering won met 4-1 van Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. CDV Holding Heerhugowaard boekte na twaalf nederlagen op rij de eerste overwinning. In de spannende wedstrijd tegen Mors Grondverzet was debutant Ezzaldin Mohammed Ali met drie goals doorslaggevend in de 8-5 overwinning.

Averij koploper

In de L'Arcade Administratie-cup liet koploper Autobedrijf John Visser twee dure punten liggen tegen Used Products Den Helder: 2-2. Café Muizenvreugd profiteerde van dit puntverlies en volgt nu op slechts twee punten na een 1-3 overwinning op Kieskeurig. Ook VHC Jongens staat op twee punten: die ploeg klopte De Heertjes/Albinotrouwringen 1 met 4-1. In de A2 Cup blijft Schildersbedrijf Mol aan de leiding, al had de ploeg het lastig in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Reyez!. NVDB volgt op twee punten na de 3-0 zege op Chelsea. FC MultiCulti was de sterkte in het doelpuntrijke duel met SMP/De Verse Kippen: 8-5.

Weinig verrassingen

In de veertiende ronde van de Jos Kamp Assurantiën-cup vielen amper verrassingen te noteren. Middenmoter Van Dijk Borstelwerken maakte het koploper Energy Trust knap lastig, maar verloor uiteindelijk toch met 6-4. Nummer twee Jan Sprenkeling Square haalde dubbele cijfers tegen debestevergelijkingssites.nl: 13-3. Tips Thailand had geen enkele moeite met het tegen degradatie vechtende Damclub SNA en won met 6-0. Zonneveld Elektro versloeg Beemsterboer met 9-6. Jos Kamp Assurantiën bezet na een klinkende 8-4 overwinning op Vakantiehuis Thandiwe de vijfde plaats. Horizon Transport & Koeriersdiensten had een eenvoudige avond tegen rodelantaarndrager Renses Automobielbedrijven: 6-1.