Optometrist Thomas Wagener maakt Caroline blij met haar nieuwe multifocale bril van Andy Wolf.
Optometrist Thomas Wagener maakt Caroline blij met haar nieuwe multifocale bril van Andy Wolf. (Foto: Vincentdevriesfoto.nl)

Caroline kiest voor bril van Barendse Optiek

HEERHUGOWAARD - Overgrootopa Prins had meerdere brillenwinkels in Amsterdam, opa Barendse nam het bedrijf over en liet het uitgroeien tot een begrip met ruim achttien vestigingen. Het zit bij kleindochter en vakspecialist Patricia Barendse in het bloed. "Zelf wilde ik niets liever dan ook een mooie eigen zaak hebben, waar klanten blij naar buiten stappen." Afgelopen dinsdag was dat de knappe verschijning Caroline van Eeden, bekend van Chateau Meiland.

'Ik geloof gewoon niet wat ik zie!'

"Voor een modieuze bril met de juiste glazen kies je niet voor de eerste de beste brillenwinkel op de hoek van de straat. Voor een serieuze meting ga je naar de beste vakspecialisten", weet Caroline. En dat zijn opticien Patricia Barendse en optometrist Thomas Wagener. Caroline kan het weten want ze heeft in Wassenaar met Thomas samengewerkt. "Thomas is gewoon de beste optometrist. Ik ben ontzettend blij met deze bril, ik geloof gewoon niet wat ik zie!"

Aankoop en zorg

Barendse Optiek is gevestigd in het nieuwe pand aan Beukenlaan 2J, in het centrum van Heerhugowaard. Als we Patricia vragen of ze net als haar opa de ambitie heeft om meerdere zaken te openen lacht ze vriendelijk. "Ik ben heel blij met deze optiek, klanten ontvangen naast hun aankoop ook zorg. We hebben een prachtige collectie in onze kasten, ook niet teveel monturen, precies die modellen waar modebewuste klanten als Caroline voor kiezen."

Kijk voor de collectie op www.barendseoptiek.nl.

Bekijk ook het filmpje van de aankoop door Caroline op www.rodi.nl