Samen een spelletje doen, dat is nog eens gezellig.
Samen een spelletje doen, dat is nog eens gezellig. (Foto: Adobe Stock)

Dagactiviteiten voor Ouderen

HEERHUGOWAARD - Actief zijn en onder de mensen blijven door met andere ouderen gezellig koffie te drinken, een spelletje doen, creatief bezig zijn, maar ook bewegen en indien gewenst samen eten. Dat kan iedere donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur in wijkcentrum De Horst.

Informatieve bijeenkomst in wijkcentrum De Horst

Vanaf 11.00 uur kan men deelnemen aan een half uurtje bewegen vanuit de stoel, met behulp van leuke en sportieve attributen. Maar ook wandelen en op andere manieren sportief bewegen behoren tot de mogelijkheden Om 12.15 uur wordt een heerlijke lunch geserveerd voor de deelnemers. In de middag zijn er spelletjes en creatieve activiteiten te doen, maar de mensen bepalen zelf wat zij willen doen. Het motto is: niets moet, alles mag!

Leuke uitjes

Dagactiviteiten voor Ouderen is het hele jaar open. In de zomer- en wintermaanden worden voor de deelnemers ook leuke uitjes georganiseerd. Geïnteresseerden zijn iedere donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Zaterdag 8 februari is er tussen 13.00 en 16.00 uur een informatiebijeenkomst. Carolien, Tineke en Joke, de medewerksters die deze dag wekelijks verzorgen, staan belangstellenden deze middag graag te woord en bespreken samen de mogelijkheden. Koffie en thee staan klaar!