Trainer Tom Boukes was trots op zijn team.
Trainer Tom Boukes was trots op zijn team. (Foto: Sander Kaaij)

Eindelijk zege voor Reiger Boys

HEERHUGOWAARD - Reiger Boys heeft de uitwedstrijd tegen Flamingo's met 1-3 gewonnen. Dat was na acht nederlagen en vijf keer gelijkspel de eerste overwinning dit seizoen.

Na een rommelige eerste helft, begon Reiger Boys goed aan de tweede helft, wat resulteerde in een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Daniƫl Vos. Flamingo's besloot meer druk te zetten, waardoor Reiger Boys meer ruimte kreeg. Jordy Wijdenes maakte de 0-2. Flamingo's tikte een paar minuten later de aansluitingstreffer binnen, maar door een eigen doelpunt van Flamingo's was de eerste overwinning voor Reiger Boys een feit.

Reiger Boys trainer Tom Boukes zei na afloop dat zijn ploeg met veel strijd en werklust had gespeeld en dat hij erg trots op het team was.