Verrassend en fris: boterkoek met frambozen.
Verrassend en fris: boterkoek met frambozen. Foto: Aangeleverd

Boterkoek in de schijnwerpers bij De Roset

HEERHUGOWAARD – Zin in wat lekkers? De boterkoek staat de hele maand februari in de schijnwerpers bij chocolaterie/patisserie De Roset. "Natuurlijk hebben we onze verrukkelijke traditionele boterkoek, maar daarnaast hebben we nóg negen verrassende variaties", vertelt eigenaar Martin Langeveld enthousiast. "Deze week hebben we bijvoorbeeld de kaneel-amandelboterkoek in de aanbieding. Schotel familie of vrienden voor maar € 4,95 iets echt bijzonders en lekkers voor!"

Naast de traditionele boterkoek en de kaneel-amandelvariant kun je komende maand bij De Roset ook een smaakvolle boterkoek met pecannoten-honing-, kokos-, appel- of salted-caramelsmaak kopen. Martin: "Heerlijk is ook de frisse frambozenboterkoek. Daar zitten verse frambozen in, dat geeft een verrassend effect omdat je het niet verwacht. Verder hebben we de bijzondere smaaksensatie van de cranberry-amarenekersboterkoek, een boterkoekje gevuld met ambachtelijke amandelspijs en een pittige variant met gember. Welke de lekkerste is? Ze zijn allemaal om te smullen!" Dat wordt lastig kiezen dus. Gelukkig heeft De Roset de komende vier weken steeds een andere smaak boterkoek in de aanbieding. Eerst is dat dus de boterkoek met kaneel en amandel, en in de week van Valentijnsdag staat de frambozenboterkoek centraal. Houd de komende weken deze krant in de gaten voor de aanbiedingen.

Hartentaartjes

Valentijn is sowieso een mooie gelegenheid om je geliefde te verrassen met iets lekkers van De Roset. Martin: "Uiteraard hebben we een keur aan bonbons, maar ook de vrolijke hartentaartjes zijn erg leuk om cadeau te geven. Ook hiervan hebben we meerdere varianten. Erg lekker is bijvoorbeeld de frambozen-vanille-passiecrème, maar ook de cheesecake met rood fruit is een aanrader. Hou je meer van chocolade dan hebben we ook chocomousse- en brownietaartjes en stukken chocolade met leuke teksten erop. Ten slotte hebben we een heel smakelijke dripcake. Uiteraard is alles – tot aan de kleinste decoraties aan toe – zelfgemaakt van kwalitatief hoogwaardige, verse ingrediënten. En dat proef je terug in de producten!"

Patisserie De Roset is te vinden aan Middenwaard 44. Zie ook de advertentie op de voorpagina van deze krant. Online bestellen kan via www.deroset.nl. De Roset heeft ook twee winkels en een ijssalon in Castricum.