Afbeelding
(Foto: )

Carnaval in Langedijk feest voor jong en oud

LANGEDIJK - Zaterdag 22 februari barst het Langedijker carnaval weer los.

Vanaf 14.00 uur is het feest voor de kids van 7 tot en met 12 jaar met een optocht door de straten van Zuid-Scharwoude, start bij café de Schelvis.

Bij terugkomst kunnen de deelnemers zich vermaken met Oud-Hollandse spelletjes en zijn er leuke prijzen te winnen. Ook worden de kinderen getrakteerd op lekkers en een heerlijk frietje. De middag wordt afgesloten met optredens in 'Langedijk got talent'.

Vaute Partie

's Avonds is er in de Schelvis een heuse Vaute Partie, met muziek en voor de fraaist uitgedoste deelnemers zijn er mooie prijzen te winnen. In de prijzenpot zitten totaal 175 kermismunten!

De zondagmiddag is er vermaak voor de kinderen van 2 tot en met 6 jaar, met poppentheater, spelletjes en schmink. Dit wederom in de Schelvis, met in het voorcafé een muziekje voor de ouders.

Senioren

Maandag is een muzikale middag voor de senioren in het Kloosterhof georganiseerd in samenwerking met de KBO Langedijk. Met gebak en borrelhapjes aangeboden door Bakkerij Jonker, café de Knip en café de Heerlijkheid. Het gehele weekend wordt financieel ondersteund door Lief Langedijk. Het gehele weekend worden verlotingen gedaan, met fraaie prijzen geschonken door de Langedijker middenstand.