Hoe leuk is het als jij weer lekker hard je rondjes kan schaatsen op de grote baan?
Hoe leuk is het als jij weer lekker hard je rondjes kan schaatsen op de grote baan? (Foto: Mike Bink fotografie)

Schaatslessen bij IJsclub Sint Pancras

SINT PANCRAS - De zomer raakt aan zijn einde en de winter komt er weer aan. IJsclub Sint Pancras hoopt op een winter waarbij de temperatuur weer lekker onder nul komt waardoor de ijsbaan in Sint Pancras weer open kan. Hoe leuk is het dan als jij lekker hard je rondjes kan schaatsen op de grote baan?

IJsclub Sint Pancras organiseert al jaren schaatslessen voor kinderen van groep 3 tot en met 8 op IJsbaan De Meent. Het pakket bestaat uit 11 lessen, welke worden gehouden op de zaterdagen van 08.45 tot 09.45 uur.

De eerste les start op 10 oktober. De lessen worden gegeven door ervaren lesgevers en de groepjes worden ingedeeld op basis van ervaring.

Download het inschrijfformulier van onze website en stuur deze geheel ingevuld naar elmabobeldijk@quicknet.nl De lessen worden afgesloten diploma-uitreiking.

Schaatslessen op De Meent

Ook biedt IJsclub Sint Pancras komende winter weer schaatslessen aan op ijsbaan de Meent voor volwassenen en de oudere jeugd. Je kunt je daar eveneens vanaf nu voor inschrijven via primagoed@hetnet.nl.

De lessen, 10 in totaal, zijn op vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

De groepen worden op niveau ingedeeld en de eerste les is op 16 oktober.

Opgeven en meer informatie via de website www.ijsclubsintpancras.nl. Bij meerdere deelnemers uit één gezin zijn de lidmaatschapskosten slechts één keer van toepassing.