Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Trouwen in het Regthuis

OUDKARSPEL - Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw huwelijksvoltrekking? Dan bent u bij het Regthuis aan het juiste adres.

De intieme en romantische zaal van het meer dan twee eeuwen oude Regthuis in Oudkarspel vormt de perfecte omlijsting van de misschien wel belangrijkste ceremonie in je leven. Het Regthuis is een officiële trouwlocatie. Iedere ambtenaar van de burgerlijke stand, trouwambtenaar of babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) kan daar – ongeacht woonplaats – het huwelijk voltrekken of uw partnerschap registreren. Vanwege de RIVM maatregelen kunnen er in de trouwzaal van het Regthuis 25 gasten worden ontvangen.

Behouden Huis

U kunt ook kiezen om te trouwen in Het Behouden Huis. Het Behouden Huis is een vrije trouwlocatie. In een grote, gezellige zaal kunnen 45 personen worden ontvangen.Ook hier worden alle RIVM voorschriften toegepast.

Wensen

U kunt zonder enkele verplichting een afspraak maken om deze twee trouwlocaties te bezichtigen. De beheerder ontvangt het toekomstig bruidspaar en neemt alle tijd om uw wensen te bespreken.

U kunt een afspraak maken via e-mail: info@behoudenhuisoudkarspel.nl.