Marcella laat u graag de nieuwe wintercollectie baby- en kinderkleding zien.
Marcella laat u graag de nieuwe wintercollectie baby- en kinderkleding zien. (Foto: aangeleverd)

Rebel & Olive nieuw in Langedijk

BROEK OP LANGEDIJK - Gelukkig bleef het voormalige pand van Be Pure Fashion niet lang leeg na hun verhuizing elders in het Winkelcentrum. Al snel werd deze ruimte het domein van Marcella Bruin, die met Rebel & Olive een baby- en kinderkledingwinkel start, die er nog niet was in Langedijk.

"Ik heb ruime ervaring op het gebied van kinderkleding door mijn eerdere werk bij diverse kinderkledingzaken. Een eigen winkel heb ik nog niet eerder gehad, dus dit is wel spannend", lacht de Waarlandse Marcella, die echter niet lang hoefde te twijfelen toen deze ruimte vrijkwam. "Het is een geweldige locatie voor een winkel als die van mij", vertelt ze. "Gespecialiseerde kinderkledingzaken heb je niet veel in de omgeving. Met mijn mooie collectie kleding voor jongens en meisjes, van maat 50 tot en met 176 denk ik hiermee een goede aanvulling te zijn aan de winkels in dit winkelcentrum."

De winkel van Rebel & Olive is donderdag officieel geopend. "Gelukkig hoefden we niet veel te verbouwen of aan te passen, de sfeer was al goed: huiselijk en laagdrempelig. Ik hoop dat vooral kinderen het fijn vinden om hier te komen shoppen. Kids van nu zijn lekker eigenzinnig en weten goed wat ze willen. Ik denk met mijn winkel elk kind wel iets leuks te bieden. Dat ze na het passen wat lekkers van me krijgen, zal ook wel meehelpen", lacht Marcella.

Aan de rekken hangt de wintercollectie, van merken als Feetje, Geisha, Noppies, Indian Blue, en Sturdy. Een kleurrijk geheel, waarin warme en zachte stoffen worden afgewisseld met stoere slijtvaste jeans van Cars en LTB, en de tijgerprintjes van Jubel hangen gezellig naast de stoere geruite blousjes van Z8.

"Ik denk een meer dan volledige collectie te hebben samengesteld, met voor ieder wat wils. Ik moet mijn klanten natuurlijk nog leren kennen, dus wellicht wordt de collectie in de loop van de maanden nog aangepast." Een kraamcadeautje pakt Marcella heel graag feestelijk voor u in en natuurlijk zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar.


Rebel & Olive vindt u op Marktplein 89, geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur (donderdag koopavond) en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Volg Rebel & Olive op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws, inspiratie en verrassende tips. Of neem een kijkje op www.rebel-olive.nl.