Naast haar passie voor bloembollen heeft Verver Export ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid.
Naast haar passie voor bloembollen heeft Verver Export ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid. (Foto: aangeleverd)

Verver Export Gouden Vriend van Gouden Dagen

HEERHUGOWAARD - Bij Verver Export in Heerhugowaard wordt zaterdag 21 en zondag 22 november de jaarlijkse Bloembollen Outletstore gehouden. Een uitverkoop van kwalitatief hoogwaardige bloembollen die in het voorjaar zorgen voor een kleurenspektakel in tuin of op balkon.

Verver Export is actief in het Europese openbaar groen maar geniet regionale bekendheid vanwege de kleurrijke zomerborders bij onder andere Middenwaard, Geestmerambacht en Park van Luna die afgelopen jaren menig voorbijganger een glimlach bezorgden. Naast haar passie voor bloembollen heeft Verver Export ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Een deel van de opbrengst wordt aan goede doelen gedoneerd. In deze door COVID-19 gestuurde maatschappij, ligt vereenzaming en isolatie op de loer, met name bij kwetsbare ouderen. Het goede doel van de Outletstore 2020 is dan ook Gouden Dagen Heerhugowaard.

Gouden Dagen zet zich in om het welzijn van ouderen in Heerhugowaard te bevorderen en eenzaamheid tegen te gaan. Dat doet ze door vervulling van individuele en groepswensen. Veel senioren willen een dagje uit of hebben een wens, maar kunnen dat praktisch en/of financieel niet realiseren. Voor de uitvoering van hun plan zijn ze afhankelijk van anderen. De afgelopen jaren zijn veel wensen, groot en klein, in vervulling gegaan: van een bezoek aan een familielid of de markt, een dagje naar het strand, een visje eten, een rit op een motor met zijspan tot een museum- of theaterbezoek: Gouden Dagen bezorgt Heerhugowaardse senioren gouden momenten! En daar draagt Verver Export graag een steentje aan bij.


Zaterdag 21 november zal Verver Export om 14.00 uur de cheque die symbool staat voor deze gouden vriendschap aan voorzitter Frits Weel en stuurgroeplid Nel Nooter van Gouden Dagen Heerhugowaard overhandigen.