Bent u, of kent u iemand die wat minder te besteden heeft en nog wat kleding kan gebruiken, of houdt u gewoon van kleding, tweedehands of nieuw; het aanbod is zeer gevarieerd
Bent u, of kent u iemand die wat minder te besteden heeft en nog wat kleding kan gebruiken, of houdt u gewoon van kleding, tweedehands of nieuw; het aanbod is zeer gevarieerd ((Foto: aangeleverd))

Shoppen bij de Voedselbank

LANGEDIJK - Wist u dat de Voedselbank Langedijk ook een kledingafdeling heeft? Deze afdeling is opgezet voor de cliƫnten van de Voedselbank, maar nu ook geopend voor anderen!

Bent u, of kent u iemand die wat minder te besteden heeft en kleding kan gebruiken, of houdt u gewoon van kleding, tweedehands of nieuw; het aanbod is zeer gevarieerd. Kleding in de maten XS tot XXL, winter/najaarsjassen, (spijker)broeken, herenkostuums, jurken, rokken, schoenen, panty's, riemen, sjaals, sieraden. Baby-, kinderkleding vanaf maat 50, kindersokken, dekbedhoezen, tafelkleden, et cetera.

Met de feestdagen in aantocht gaat de kledingafdeling twee zaterdagochtenden extra open; 21 en 28 november van 09.30 tot 12.00 uur bent u welkom om te komen shoppen. Voor cliƫnten van de Voedselbank is de kleding (uiteraard) gratis. Mensen in bezit van de Langedijker Pas / Meedoenpas krijgen hierop nog 50% korting. Voor de rest worden kleine prijsjes gerekend. Pinnen niet mogelijk. De opbrengst is bestemd voor de Voedselbank.

Broeker Werf 3, in Broek op Langedijk, eerste verdieping. Openingstijden: dinsdag- en vrijdag van 09.30 tot 11.30 uur.

U vindt er kleding in de maat XS, S, M, L, XL en XXL.