Profiteer van grote korting van 25 cent per liter op landelijke adviesprijzen
Profiteer van grote korting van 25 cent per liter op landelijke adviesprijzen (Foto: hga-alkmaar.nl)

Grote verbouwing bij Tankstation HGA

ALKMAAR - Na een verbouwing van ruim zes weken is Tankstation HGA er weer helemaal klaar voor om u als trouwe klant te ontvangen. Een speciale actie van zaterdag 21 november tot en met zondag 29 november: ouderwetse prijzen met een ongekende korting van 25 cent per liter op de landelijke adviesprijzen.

Ondergronds hebben dit keer de meeste werkzaamheden plaats gevonden welk nu weer onzichtbaar zijn. Zo zijn er oude tanks verwijderd en nieuwe geplaatst tevens is al het afgekeurde metalen leidingwerk vervangen door kunststof leidingen. Een nieuwe vloeistofdichte vloer is gestort en al het straatwerk is vervangen.

als 1 van de eerste tankstations in Nederland kunt u bij de pinpompen buiten nu ook contactloos betalen

Contactloos betalen

Er zijn nieuwe pompen geplaatst waar de modernste technieken in zijn verwerkt, als 1 van de eerste tankstations in Nederland kunt u bij de pinpompen buiten nu ook contactloos betalen en dat komt zeker tijdens deze Corona tijd goed van pas. Afgelopen week hebben we proefgedraaid om er zeker van te zijn dat alles ook daadwerkelijk juist werkt.

Ongekende korting

Het oer-Alkmaarse bedrijf HGA bestond 20 oktober alweer 67 jaar, om uw geduld tijdens deze verbouwing te belonen en het 67 jarig bestaan alsnog met u te vieren start Tankstation HGA vanaf zaterdag 21 november t/m zondag 29 november een actie periode met ouderwetse prijzen. Tankstation HGA geeft u dan op de brandstoffen een ongekende korting van 25 cent per liter van de landelijke adviesprijzen.

Veilig

Om iedereen in de gelegenheid te stellen hiervan te profiteren duurt deze actie 9 dagen, gezien de te verwachte toeloop het verzoek om in deze Corona tijd voor uw en veiligheid van de medewerkers en van de klanten in uw nabijheid om 1.5 meter afstand te houden en eventueel ter meerdere zekerheid een mondkapje te dragen. Zoals u al jaren gewend bent blijft Tankstation HGA ook na deze actie periode scherp geprijsd, ook kunt u voor al uw gasflessen/gasvullingen weer bij HGA terecht.