Tafeltennisvereniging Spirit op zoek naar u

OUDKARSPEL - De tafeltennisvereniging heeft al jaren op dinsdagmorgen een inloop voor iets ouderen.

Het gaat er dan nog steeds fanatiek aan toe en de kreten van genot, om een perfecte bal, zijn niet van de lucht. Zowel dames als heren proberen dat kleine witte balletje een mep te verkopen.
Er wordt vaak door groepjes gedubbeld waar je om de beurt de bal moet slaan, dus dat is hard werken. Om 9.00 uur gaan ze beginnen en na een uurtje, even uitpuffen, koffie drinken en uitgebreid teuten, en nadat alle wereldproblemen zijn opgelost gaan de meesten nog een tijdje een balletje slaan. Zit u zich nou thuis te vervelen en denkt u: dat wil ik wel een ochtendje meemaken dan kan dat. De klappers of batjes of slaghouten, net hoe je ze wil noemen zijn op de club aanwezig. Kledingvoorschriften zijn er niet maar u wordt aangeraden niet in het zondagse pak te gaan spelen want zweten gaat u, dat is wel zeker. Sommigen in trainingsbroek en anderen met nog mooie benen in korte broek. Ook zijn er prachtige douches aanwezig om u weer helemaal clean naar huis te laten gaan.
Dus schroom niet, uit die luie stoel, wekker zetten en op naar Spirit. Kom in ieder geval even langs en binnen om de sfeer te proeven en de prachtige tafeltennisruimte te bekijken, koffie en eventueel de thee staat altijd klaar. Het verenigingsgebouw zit ingeklemd tussen de squash en de sauna aan de Oeverzegge 4 in Oudkarspel. Overdekte fietsenstalling en heel veel parkeerplaatsen aanwezig. Voor informatie tel 0226-315051.