De diensten vanuit Kerkelijk Centrum de Regenboog zijn alleen digitaal te volgen.
De diensten vanuit Kerkelijk Centrum de Regenboog zijn alleen digitaal te volgen. (Foto: aangeleverd)

Protestantse Gemeente viert digitaal Kerst

SINT PANCRAS - De Protestantse Gemeente te Sint Pancras staat ook in dit bijzondere jaar stil bij de geboorte van het kindje Jezus. De diensten vanuit Kerkelijk Centrum de Regenboog zijn, helaas, alleen digitaal te volgen.

Ze worden live uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl (zoek op Sint Pancras), maar zijn ook op een later moment terug te kijken. Iedereen is daarom uitgenodigd om de Kerstvieringen digitaal mee te vieren en zo te horen over het Licht van de Wereld. De vieringen zijn geschikt voor jong en oud.

Zondag 20 december vindt om 09.00 uur de Kerk op schootviering plaats, met als thema: Kerstfeest voor iedereen. Tijdens dit peuter -en kleuterkerstfeest is het Kerstverhaal in kindertaal te zien. Zingen en muziek maken, dus leg je instrumentjes klaar!

Kerstnachtdienst

Donderdag 24 december is om 22.00 uur de Kerstnachtviering met thema: ‘Door Uw Licht omgeven'. Voorganger is ds. John Bijman, muzikale medewerking is er van een zanggroepje en Fred Lodder is organist. Eerste Kerstdag is om 10.00 uur een viering met thema: ‘Wereldnieuws'. Kinderen voeren een kerstmusical op en er worden bekende kerstliederen gezongen door een zanggroepje. Voorganger is ds. John Bijman.

Uitzending van de diensten: www.kerkdienstgemist.nl, www.pgsp.nl of via de Facebookpagina. Heeft u behoefte aan contact, dan kunt u mailen naar ds. John Bijman,

dominee@pgsp.nl.

Afbeelding
Afbeelding