ABK autogas actie 2020 verlengd.
ABK autogas actie 2020 verlengd. (Foto: Mike Tekst&Beeld)

ABK autogas actie 2020 verlengd

ALKMAAR - Woensdag 4 november was de landelijke Dag van het Autogas. Iedereen met interesse om het milieu én de portemonnee te sparen mocht langskomen voor informatie. Deze actie wordt verlengd.

Krijg € 200,= korting op een inbouw LPG-installatie! Maak in december een afspraak ontvang € 200 korting op een inbouw LPG-installatie. Bij uw bezoek ligt er ook een voucher klaar voor een gratis wintercheck! Bereken zelf wat u per jaar kunt besparen met LPG/Autogas via autogas.nl/je-besparing,

Prijsverschil

Ook voor € 71,89 120 liter tanken? Het prijsverschil tussen LPG en benzine is nu ruim een € 1,00 per liter! Per tankbeurt kan dit dus aardig oplopen. In Nederland kan op ca. 1300 punten LPG worden getankt. Ook in het buitenland is LPG goed verkrijgbaar tegen ongeveer dezelfde lage prijs als in Nederland.

Schonere wereld

LPG is een veel schonere brandstof dan benzine en diesel! Overstappen op LPG is dan ook aanzienlijk goedkoper dan de aanschaf van een elektrische auto. ABK Autogas is al 30 jaar gespecialiseerd in gasinstallaties inbouwen voor auto's. Men is goed en netjes georganiseerd en open voor bezoekers volgens alle richtlijnen. Eén of meerdere auto's met een LPG-installatie zijn bij ons te bezichtigen.

Graag een afspraak maken op tel, 072-5200700. ABK Autogas, Hamsterkoog 1, Alkmaar.