Dick van den Toorn laat Boudewijn Büch herleven.
Dick van den Toorn laat Boudewijn Büch herleven. (Foto: Anne van Zantwijk)

Onbezorgd en veilig genieten in Cool

HEERHUGOWAARD - Route 65 is weer terug! In het nieuwe theaterseizoen heeft Cool kunst en cultuur diverse theatervoorstellingen geprogrammeerd speciaal voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. In de opnieuw ingedeelde, veilige theaterzaal kan men onder meer genieten van scherpe analyses van fotojournalist Hans Aarsman en een unieke theatervoorstelling over verhalenicoon Boudewijn Büch.

Route 65-voorstellingen Aarsman en Büch

Chirurg worden is er niet van gekomen, maar toch doet fotograaf en schrijver Hans Aarsman (De Aarsman Collectie) niets liever dan diagnoses stellen. Dinsdag 15 september brengt hij zijn praktijk naar het theater. Kom naar ‘Dokter Aarsman’ en ga mee op speurtocht langs enerverende ontdekkingen uit heden en verleden.

Onstilbare verzameldrift

Bijna achttien jaar na de dood van Boudewijn Büch keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator – gespeeld door Dick van den Toorn – terug. Op bevlogen wijze vertelt hij onder meer over zijn liefde voor kunst en zijn onstilbare verzameldrift. Stap dinsdag 14 oktober in ‘De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch’, een unieke voorstelling over een verhalenicoon.

Unieke én veilige middag uit

De theaterzaal is opnieuw ingedeeld en omgetoverd tot een veilige én intieme zaal. De stoelen zijn momenteel ingedeeld in setjes van twee en staan op veilige afstand van elkaar. Zo kun je onbezorgd genieten van de mooiste Route 65-voorstellingen en beleef je een unieke middag uit!


Kijk voor meer informatie en het reserveren van tickets op www.coolkunstencultuur.nl.