Zaalvoetbal.
Zaalvoetbal. (Foto:Archief)

J. Visser koploper na late eindsprint

HEERHUGOWAARD - Autobedrijf John Visser heeft ook op de eerste speeldag in de L'Arcade Administratie-Cup de toon gezet. De ploeg, die in het helaas vroegtijdig afgebroken seizoen 2019/2020 de koppositie in handen had, walste met 7-1 over De Heertjes/Albinotrouwringen 1 heen. Thijmen Kee was met drie treffers de gevierde man bij Autobedrijf John Visser.

Ook VHC Jongens BV kwam goed uit de startblokken, met een mooie 5-2 zege op Café Muizenvreugd. Jasper Bakker maakte drie goals en Dejen Gebrekidan twee voor VHC.


Nieuwkomers Energy Trust en De Praktijk kenden allebei een geslaagd debuut op het hoogste niveau. Energy Trust klopte NVDB met 5-3 en bij De Praktijk tegen Schildersbedrijf Mol was het Luke Dekker die in de slotfase de winnende treffer binnenschoot: 2-1.


De derde nieuwkomer, Sta op Stoel Alkmaar/Smart Home Beveiliging, leek ook op weg naar de overwinning maar moest na een spannend duel met Kieskeurig genoegen nemen met een punt: 5-5. Reyez! had de overwinning in handen tegen FC MultiCulti, maar moest in de slotfase toch nog de gelijkmaker incasseren: 2-2.


Kijk voor alle uitslagen en ranglijsten van deze competitie op recreatievoetbal.nl.