Sporten is voor iedereen.
Sporten is voor iedereen. (Foto: Archief)

Nieuw: Aangepaste Sport Roulette

HEERHUGOWAARD - Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Heerhugowaard Sport NV vindt daarom dat sporten voor jong en oud belangrijk is en toegankelijk moet zijn, een eventuele beperking hoeft daarbij zeker geen belemmering te zijn.

Heerhugowaard Sport laat iedereen bewegen

Vanaf maart gaat de eerste Aangepaste Sport Roulette van start. Elke week staat een andere sport centraal. Dit kan een alom bekende sport zijn, maar het kan ook een trending sport zijn zoals racerunning of walking footbal. Een trainer geeft een uur lang training aan de deelnemers. Deze trainer laat een deelnemer op zijn of haar manier deelnemen aan de sport. Tijdens deze training staat vragen stellen vrij. Deelname is gratis, om de drempel om te komen te verlagen. En het mooie is, je hoeft geen beperking te hebben om mee te komen doen!

Kom ervaren hoe leuk bewegen is en hoe fijn het is om dat samen met anderen te kunnen doen. Want, sport is voor IEDEREEN!

Meer info op www.heerhugowaardsport.nl.