Jos Kamp Assurantiën (in het wit) haalde dubbele cijfers tegen Beemsterboer.
Jos Kamp Assurantiën (in het wit) haalde dubbele cijfers tegen Beemsterboer. (Foto: Aangeleverd)

Eindelijk winst

HEERHUGOWAARD - Na acht opeenvolgende nederlagen heeft rodelantaarndrager Damclub SNA eindelijk weer eens gewonnen in poule B. De degradatiekraker tegen Renses Automobielbedrijven leverde een benauwde 2-1 zege op voor het damteam, dat door dit resultaat de laatste plaats verlaat en overlaat aan Renses.

Koplopers Energy Trust en Tips Thailand wonnen beiden overtuigend. Horizon Transport & Koeriersdiensten kon Energy Trust in de beginfase nog redelijk bijbenen, maar ging na een tempoversnelling van de koploper halverwege de wedstrijd toch met ruime cijfers de boot in: 13-5. Sercan Yilmaz maakte namens Energy Trust maar liefst vijf doelpunten. Tips Thailand had meer moeite met het tegen degradatie vechtende Vakantiehuis Thandiwe dan vooraf gedacht, maar won met 6-3. Middenmotor Jos Kamp Assurantiën was op dreef en haalde dubbele cijfers tegen subtopper Beemsterboer: 10-6. Debestevergelijkingssites.nl won voor de derde keer op rij: tegen middenmoter Van Dijk Borstelwerken werd het 5-2.

Subtoppers Jan Sprenkeling Square en Zonneveld Elektro maakten er een aantrekkelijk en spannend duel van dat in de laatste minuut door Hong-Xian Yeh werd beslist in het voordeel van Jan Sprenkeling Square: 7-6.