De stylistes van ALTJ en Multi-Interieur slaan de handen ineen.
De stylistes van ALTJ en Multi-Interieur slaan de handen ineen. (Foto: Aangeleverd)

Woonexperts Multi-Interieur en ATLJ Vormgeving slaan handen ineen

Advertorial

HEERHUGOWAARD – Heeft u inspiratie nodig voor uw woning? Geef u dan op voor de workshop 'Kleur in je interieur', vrijdagavond 28 februari bij Multi-Interieur in Heerhugowaard en u maakt meteen kennis met de woonexperts van deze nieuwe interieurwinkel!

Tijdens deze twee uur durende workshop vertelt de styliste van ATLJ Vormgeving u aan de hand van inspirerende voorbeelden alles over kleur, kleureigenschappen, het effect van kleur en de laatste kleurtrends.

Moodboard

Daarna is de beurt aan u: met behulp van woontijdschriften, kleurkaarten, stoffen en behangstalen maakt u uw eigen moodboard. Dit geeft een goed inzicht in wat u, qua sfeer en woonstijl, mooi vindt. Het helpt bij het maken van lastige interieurkeuzes en voorkomt miskopen. Om mee te nemen naar huis en meteen in praktijk te brengen! Tijdens het praktijkgedeelte komt de styliste bij u langs om u een kort persoonlijk advies te geven.

Vrijdag 28 februari van 19.30 tot 21.30 uur bij Multi-Interieur aan de Taxuslaan 44 in Heerhugowaard. Kosten € 25,- per persoon inclusief consumpties, handout, materiaal en moodboard. Minimaal vijf, maximaal acht deelnemers.

Lichtplan

Alles weten over het beste lichtplan? Schrijf dan alvast in voor de volgende workshop op 27 maart: 'Licht op je interieur'. Meer informatie via www.atlj.nl.

Opgeven via studio@atlj.nl of 072-5727522 / info@multi-interieur.nl of 06-57707234