VHC Jongens (in zwart-wit) bleek te sterk voor De Heertjes.
VHC Jongens (in zwart-wit) bleek te sterk voor De Heertjes. (Foto: Aangeleverd)

Beers helpt SDV aan koppositie

HEERHUGOWAARD - In de zaalvoetbalcompetitie om de Deza Kozijnen Cup heeft SDV Installatietechniek de koppositie overgenomen van Bouwbedrijf Bert Groot, door het onderlinge duel met minimaal verschil te winnen. De enige treffer werd gemaakt door Jos Beers; zijn ploeg gaat met zeven punten uit drie duels aan de leiding.

Gofilex is dankzij een 9-2 overwinning op Smaak Enzo de eerste achtervolger van SDV. Kay Besseling en Lars Boelhouwer scoorden beiden drie keer. Esdégé-Reigersdaal leed zijn eerste nederlaag van dit seizoen tegen Stuijt Infra GWW: 2-5. KBL Schoonmaakcentrum ging na een spannende strijd als winnaar van het veld tegen De Heertjes 4/Sunrise zonwering bv; 3-2. L'Arcade boekte zijn eerste overwinning door Loogman Carwash Heerhugowaard met 4-1 te kloppen.

Knappe comeback FC MultiCulti

Na drie wedstrijden in de L'Arcade Administratie Cup blijven de bovenste twee ploegen indruk maken. Autobedrijf John Visser ging als een komeet van start en liet geen spaan heel van Kieskeurig: 10-4. Dirk Schermerhorn was met vier goals de topscorer aan de kant van Autobedrijf John Visser, dat voorlopig alleen in De Praktijk een concurrent zonder puntverlies heeft. Die ploeg had geen kind aan NVDB en won met 8-1. Schildersbedrijf Mol won verdiend met 5-1 van Café Muizenvreugd. VHC Jongens sleepte tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 zijn tweede zege in de wacht: 5-1. Sta op stoel Alkmaar/Smart Home Beveiliging kon de eerste drie punten van dit seizoen bijschrijven na een doelpuntrijk duel met Reyez!; 6-4. FC MultiCulti boog een 3-1 achterstand tegen Energy Trust knap om in een 4-3 overwinning; Aram Hakopov tikte na een geweldige comeback vijf minuten voor tijd de winnende treffer binnen.