Stefan Dol scoorde in de tweede helft een fraaie treffer.
Stefan Dol scoorde in de tweede helft een fraaie treffer. (Foto: Sander Kaaij)

Marlène komt tekort tegen Hovocubo

HEERHUGOWAARD – In een fantastische ambiance, de drie tribunes zaten vol met toeschouwers, ontving FC Marlène vrijdag 6 maart koploper Hovocubo. De ploeg van coach Carlos van de Waals, dat op de vierde plaats staat, moest winnen om kans te pakken in de nacompetitie.

Maar al snel spatte alle goede bedoeling uiteen: binnen twee minuten stond Hovocubo met 0-2 voor. Het publiek was stil, de spelers geschrokken, maar de mouwen werd opgestroopt en met veel inzet werd getracht om zo snel mogelijk een tegen treffer achter Hovo-doelman Dave Stet te deponeren. Twee minuten later was het zover. Mo Attaibi punterde de bal achter Stet. In die fase speelde de thuisploeg goed en leek er een 2-2 mogelijk. Toch bleef Hovocubo de bovenliggende partij en nadat paal en lat was geraakt, wist Mo Darri nog voor de wissel tweemaal doelman Peter Rozenbeek te passeren. In de tweede helft wist Stefan Dol, met de mooiste treffer van het duel, de eindstand te bepalen op 2-4.

FC Marlène staat nu op de zesde plek en de achterstand op de belangrijke vierde plek is slechts twee puntjes.