Het team van RE/MAX Connect.
Het team van RE/MAX Connect. (Foto: Pieter Prins)

RE/MAX Connect kantoor van het jaar

RE/MAX Connect kantoor van het jaar

REGIO - Tijdens de jaarlijkse RE/MAX Award night is RE/MAX Connect uitgeroepen tot RE/MAX kantoor van het jaar 2019. De award is een erkenning en waardering voor RE/MAX Connect. Met de uitbreiding van het kantoor Bovenkarspel met een tweede filiaal in Heerhugowaard is RE/MAX Connect het eerste kantoor binnen het netwerk van RE/MAX Nederland met meerdere filialen.

RE/MAX is wereldwijd de grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. RE/MAX Connect is al meer dan twaalf jaar op lokaal niveau actief. Een aantal makelaars van het kantoor is zelfs meer dan vijftien jaar bij RE/MAX aangesloten. RE/MAX Connect heeft vorige week veertien nieuwe websites gelanceerd, met uniek beeldmateriaal dat vanuit de lucht is geschoten. The Flying Dutchmen uit Hoorn heeft deze opnames vanuit een vliegtuig en met drones geschoten. RE/MAX Connect biedt haar klanten tien zekerheden. Eén van die tien zekerheden is eerlijk en integer zaken doen, een onderwerp dat behoorlijk actueel is door de wijze waarop veel makelaars omgaan met de overspannen woningmarkt. RE/MAX heeft haar eigen Code of Ethics ontwikkeld. Han van Wijk: "Onze standaard gaat verder dan de normale consumentenvoorwaarden. Wij stellen de norm naar boven bij. Lees er alles over op onze website."

Talent gezocht

De RE/MAX organisatie groeit snel en is continu op zoek naar getalenteerde mensen om in de makelaardij als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Naast ervaren makelaars zijn ook niet-ervaren makelaars welkom. Kandidaten worden in de praktijk opgeleid door ervaren makelaars zowel op kantoor Bovenkarspel als op kantoor Heerhugowaard. Benieuwd naar de actuele waarde van uw woning? De makelaars van Connect komen zaterdag 21 maart graag langs voor een gratis waardebepaling. Aanmelden via www.makelaars-van-connect.nl/taxaterdag. Meer info via www.makelaars-van-connect.nl.