Afbeelding
Foto: (Logo: Aangeleverd)

Eerste nederlaag FC MultiCulti

Eerste nederlaag FC MultiCulti

HEERHUGOWAARD - Autobedrijf John Visser kende in de L'Arcade Administratie-Cup weinig problemen met Kieskeurig (7-1) en blijft zo aan kop staan. met twee punten voorsprong op Café Muizenvreugd. Die ploeg pareerde de aanval van de nummer drie van de ranglijst, VHC Jongens, knap met 3-1.

De Heertjes/Albinotrouwringen 1 steeg dankzij een 1-2 overwinning op Used Products Den Helder naar de vierde plaats. In de D2 Cup versloeg SMP/De Verse Kippen Schildersbedrijf Mol met 2-5. NVDB liet de kans op de koppositie liggen door met 2-3 onderuit te gaan tegen Reyez!. FC MultiCulti trad tegen Chelsea zonder wissels aan en dit kwam de ploeg duur te staan. Gareth Jenkins tikte namens Chelsea de beslissende 4-3 binnen.

Rodi Media-Cup

In de Rodi Media-Cup liet koploper Gofilex pas voor de tweede keer dit seizoen punten liggen. Tegen AKD Adviesgroep werd het 3-3, maar door de 1-5 nederlaag van nummer twee Banosol tegen AKD Adviesgroep wist de koploper toch een punt uit te lopen. TOP won na vier nederlagen op rij eindelijk weer eens. Tegenstander ERP360/Vobit werd het 4-2.

In de D2 Cup leden de nummers een én twee een nederlaag. Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. won met 5-4 van koploper De Heertjes/Albinotrouwringen 1 en Harm & Es Woningstoffering ging in een spectaculaire wedstrijd met 6-4 onderuit tegen Mors Grondverzet. Ook doelpuntrijk was het duel tussen hekkensluiter CDV Holding Heerhugowaard en 4FUN, dat eindigde in 7-5.

Kijk voor alle uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl.