Het team van Hubo Heerhugowaard.
Het team van Hubo Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

Hubo Heerhugowaard feestelijk geopend

Hubo Heerhugowaard feestelijk geopend

HEERHUGOWAARD - Multimate Heerhugowaard is de afgelopen weken omgebouwd naar het nieuwe concept van Hubo. De gehele winkel is onder handen genomen, maar de gezichten blijven vertrouwd.

Met ruim 170 winkels is Hubo de meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland, met het grootste aantal zelfstandig ondernemers. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Eigenaren van Hubo Heerhugowaard René van Kleef en Gaby Oosterling: "In onze bouwmarkt kun je terecht voor sanitair, elektra, hang- en sluitwerk, horren, verf- en behangwerk/verf mengen, binnen- en buitendeuren, schuifkasten, laminaat-, pvc- en houten vloeren, wand- en vloertegels, elektrisch gereedschap, tuinartikelen en traprenovatie. Daarbij kunnen wij service verlenen bij het opmeten, monteren, bezorgen, zagen en afhangen van deuren en hebben wij een sleutel/cilinder-service."

Feestelijke heropening

De geheel verbouwde winkel wordt feestelijk in gebruik genomen tijdens de heropeningsdagen, donderdag 12 tot en met zaterdag 14 maart. Klanten kunnen dan de vernieuwde winkel komen bewonderen en worden getrakteerd op een smakelijk hapje en drankje. Hubo Heerhugowaard is te vinden aan de Middenweg 275a. Telefoon 072-5726666. Kijk ook eens op www.hubo.nl.