Wie van deze talentvolle jongens wordt Peter Pan?
Wie van deze talentvolle jongens wordt Peter Pan? (Foto: Kids with Attitude)

Wie wordt Peter Pan?

Kindertheaterschool Kids with Attitude brengt 3 en 4 juli 2021 opnieuw de musical 'Peter Pan' in het theater. Deze musical is altijd een hit bij het publiek en het is voor de cast een feest om deze eens in de zoveel jaar te kunnen opvoeren.


De hoofdrol van Peter Pan is een geweldige rol om te spelen maar zeker niet de makkelijkste. De jongen die de rol gaat vertolken moet kunnen zingen, ondeugend en grappig kunnen acteren, soepel bewegen, zwaardvechten, heel veel pagina’s tekst uit het hoofd kennen en twee uur bijna onafgebroken op het toneel staan. Een hele uitdaging dus voor de jonge spelers.


Om er zeker van te zijn dat de juiste hoofdrolspeler wordt gevonden is voor deze productie de Peter Pan School opgericht. Na een spannende auditie dag mochten Taj, Joachim, Merlijn, Shayne, Jayson, Bart en Elan door en volgenden ze de afgelopen maanden wekelijks online les. Hierbij kregen ze belangrijke spel en zang opdrachten die ze moesten uitvoeren. Woensdag 13 mei kon de Peter Pan School dan eindelijk buiten in het Luipaardpark beginnen. Wekelijks komen de mogelijke Peter Pans met hun docent hier bij elkaar om verder te leren de rol eigen te maken. Natuurlijk word de onderlinge sfeer en het plezier hierbij niet vergeten. Iedereen gaat elke week door en niemand valt af.


Eind juni is dan de spannende finale-auditie en weet het team achter Kids with Attitude wie hun nieuwe Peter Pan gaat worden.


Eén ding is zeker: de zeven jongens gaan ervoor! De Peter Pans gaan de komende weken ook werken met andere castleden waaronder Wendy, Tinkerbel en natuurlijk Kapitein Haak die voor de vierde maal gespeeld wordt door acteur Mathijs Kuijper.


Volgende week meer; dan wordt de Peter Pan School voortgezet in Wijkcentrum de Zon.