Het Marcia Bamberg Swing Quartet.
Het Marcia Bamberg Swing Quartet. (Foto: Aangeleverd)

Brakenkerkje pakt draad weer op

OBDAM - Zoals het er nu naar uitziet kan ook het Brakenkerkje zijn programma vanaf het weekend voor kerst weer oppakken. Kom in kerstsferen met het Marcia Bamberg Swing Quartet, zaterdag 19 december om 20.30 en zondag 20 december om 14.00 uur.

Luid swingend de kerst in met Marcia Bamberg Swing Quartet

Met Ronald Weel en John Ligthart op gitaar en Daniël Gueli op contrabas zingt Marcia Bamberg met veel passie de prachtigste Franse en Engelse liedjes in de muziekstijl van Django Reinhardt, de grondlegger van de gipsyjazz muziek, in Nederland bekend geworden door onder anderen het Rosenberg Trio.

Wereldberoemd

Het grootste deel van het repertoire van het Marcia Bamberg Swing Quartet komt oorspronkelijk uit de jaren twintig, dertig en veertig en is destijds geschreven voor diverse musicals en films.


Door artiesten als Fats Domino, Billy Holiday, The Andrew Sisters, Frank Sinatra, Yves Montand en Edith Piaf zijn veel van deze liedjes wereldberoemd geworden.

Gipsy Swing

Tijdens dit unieke concert net voor de kerstdagen speelt het Marcia Bamberg Swing Quartet naast hun gebruikelijke repertoire ook traditionele en sfeervolle kerstnummers in de gipsy swing stijl. Het Brakenkerkje (en het kwartet!) zal in kerstsferen versierd zijn, het wordt een voorstelling die u niet wilt missen! Reserveren is verplicht.

Clubactie

’t Brakenkerkje heeft dankzij de Rabobank Clubactie het mooie bedrag van € 802,48 mogen ontvangen en dankt iedereen die dat mogelijk gemaakt heeft hartelijk. "Juist in deze tijd van corona zijn wij heel blij met dit bedrag. Dit is een tijd waarbij de culturele wereld bijna stil staat, is iedere steun van u en onze sponsoren van groot belang, wij zijn u hier zeer dankbaar voor."


Meer weten? Kijk op www.brakenkerkje.nl.

Brakenkerje in Obdam.