Leer zelf je eigen liedjes schrijven en spelen.
Leer zelf je eigen liedjes schrijven en spelen. (Foto: Aangeleverd)

Workshop Songwriting bij Poppodium B3

SINT PANCRAS - In samenwerking met Theater Cool, het Kompleks en diverse andere locaties gaat Poppodium B3 de komende weken een breed programma aanbieden, speciaal voor de jeugd tot en met 17 jaar. In deze rare tijden en speciaal voor deze leeftijdsgroep is er nu juist van alles te doen.

Zondag 6 december kun je meedoen aan een workshop Songwriting, in samenwerking met Popschool Your Song. In de workshop ga je aan de slag met de basis van het song-schrijven. Hoe begin je als je een eigen nummer wil schrijven. Waar moet je op letten, wat werkt wel en wat werkt niet. Je krijgt tips en tricks voor het schrijven van een tekst, bedenken van melodie en gebruik van akkoorden. Het begint om 14.00 uur. Meld je aan via www.club-b3.nl, bij het evenement staat een aanmeldlink.

Check de agenda

Kijk in de agenda op de pagina hiernaast en zie wat er de komende weekenden te doen is. Dit kan een game-avond zijn, gezellig met je vrienden komen poolen tot en met diverse workshops in alle leeftijdscategorieën. ID-kaart is verplicht en natuurlijk blijf je thuis bij klachten.


B3 is open op zaterdag van 19.00 uur tot middernacht en op zondag van 14.00 tot 19.00 uur (met uitzondering van zaterdag 5 december). Poppodium B3 is te vinden aan het Beverplein 3 in Sint Pancras.

Afbeelding
Afbeelding